Kontakt

Adresa studia Sangha

Sangha

nám. T. G. Masaryka 225/14, Město, 750 02 Přerov

(Mapy Google)



Lektorky


Marie Bortlová

724 434 404

BortlovaM@seznam.cz

Adéla Micková

608 777 383

yamaha.prerov@gmail.com

Hostující Lektorky


Katka Kalabusová

Jmenuji se Kateřina Kalabusová a v současné době jsem na mateřské dovolené. Mám vystudovanou střední pedagogickou školu a již od malička byl můj sen, věnovat se malým dětem. Ale až po narozeni mé dcery jsem si uvědomila, že tohle je i moje životní cesta. Zkušenosti jsem postupně získávala nejen během praxe, ale vedla jsem i kurzy pro děti v přerovském Jumboo centru, které byly zaměřeny na přípravu dětí do mateřské školky, na rozvoj jejich jemné i hrubé motoriky, ale i jazykových a rozumových dovedností.

Tam jsem si také poprvé vyzkoušela cvičit s dětmi jógu a přesto že jsem využívala jen některé pozice a nebo jen krátkou sestavu Pozdravu slunci, s nadšením jsem sledovala, jak to děti baví. A tak jsem se rozhodla zkombinovat vše dohromady a vymyslela jsem Pohádkové jógování pro děti.

V Jumboo centru jsem se také seznámila se Silvií Krčmovou, která mě jednoho dne oslovila, jestli nechci vést kurzy jógy pro děti v Jóga a Pilates centru na Žerotínově náměstí. Musím říct, že ačkoliv pro mě do té chvíle nebyla jóga úplně znamým pojmem, dlouho jsem neváhala. Sama jsem od pěti let cvičila sportovní gymnastiku a v podstatě jsem devět let byla zavřená v tělocvičně. Pro srovnání gymnastika je podle mého názoru velice tvrdý sport a myslím, že se tak dokážu velmi dobře vcítit do dětí, na ketré jsou kladeny vysoké nároky a ambice rodičů. A gymnastika mi tedy sice dala všestranou fyzickou rovnováhu, ale už ne tu duševní. Proto mi jóga pro děti příjde tak fantastická. Kombinuje nejen sílu, ale i odvahu zkusit si něco nového, víru v sebe sama, ale učí děti i socíiálnímu cítění vůči sobě navzájem, lásky ke zvířatům, pokoru, ochotu pomáhat druhým.. Děti se zde naučí nejen vnímat své tělo, ale poznají i vlastní vnitřní harmonii a to v naprosto nesoutěživém prostředí. Tyto zkušenosti pak mohou využít třeba v dalších sportovních odvětvích, ve škole, doma a hlavně nést si je s sebou celým svým životem.

Vzdělání

Rok Místo Kurz Lektor Odkaz
2017 PRAHA BABY YOGA Lenka Gajdoštíková www.babyoga.cz
2017 PRAHA Relaxační příběhy pro děti Aneta Pavlová www.prakriti.cz
2017 PRAHA základy jógové akrobacie Vlaďka Krochmalová a Vláďa Urbánek www.acrolife.cz
2016 PRAHA Lektor jógy Hanka Luhanová, Olga Tajovská info@cadj.cz
2016 BRNO Metodika cvičení s kojenci a batolaty Mgr. Karla Večeřová, Tereza Křížová, DiS www.crps.cz
2015 PRAHA Akreditovaný seminář Jógové hry v mladším školním věku Hana Luhanová - zakladatelka Lali jógy www.čadj.cz
2015 PŘEROV Lekce jógy v mš a zš Mgr.Kristýna Nečasová decko.ceskatelevize.cz
2014 OSTRAVA Jóga pro děti a jógaterapie Jarmila Voženílková www.jogovaterapie.com
2014 PŘEROV Lekce jógy v MŠ a ZŠ s Kristýnou Nečasovou,spoluzakladatelkou Jogínků mgr. Kristýna Nečasová decko.ceskatelevize.cz\jogínci

Kontakt & info

Zuzana Kojan Viznarová

jogazuza@seznam.cz

+420 774 371 799

Sledujte nás:

Fakturační údaje

Zuzana Viznarová

Velká Dlážka 1232/16

75002 Přerov

IČ: 02840316

Fio banka:

2300798826/2010