Detail lekce

ŽIVĚ ZOOM Vitální jóga pro ženy | datum konání 23.10.2024

ZOOM Lekce online z pohodlí domova


Vyzkoušejte si ve každou středu od 18:00 do 19:15 lekci VITÁLNÍ JÓGY PRO ŽENY v pohodlí domova online prostřednictvím ZOOM.

Jak to probíhá? 

Z technického hlediska potřebujete pro online lekci:

• počítač  - či jeho alternativu, včetně telefonu - s kamerou a zabudovanými reproduktory pro přenos obrazu a zvuku. 
• Přenos se děje na základě platformy Zoom.

• Kvalitu ovlivňuje stabilní internetové připojení.

  • Doma si vytvořte dle svých možností nerušený a dostatečný bezpečný prostor pro jógu.Pokud máte, připravte si prosím na lekci meditační polštář a overball nebo blok. Pokud nemáte nevadí, postačí složená deka a pevnější polštář.
  • Po přihlášení na lekci dostanete na e-mail přihlašovací údaje a návod k přihlášení a platební údaje.
  • Cena on-line lekce je: 150 Kč. Platbu zasíláte až po skončení lekce, proběhlo-li připojení v pořádku.

VITÁLNÍ JÓGA PRO ŽENY

Středa 18:00-19:15

 

Cvičit budeme jógové sestavy pro podporu hormonálního systému, trávení a vylučování, antistresové sekvence a sestavy pro správné zapojení středu tělu, abychom příznivě ovlivnili hormonální systém, metabolismus, proudění lymfy a celkové proudění energie. Naučíme se i cviky vhodné v době menstruace.

Povedu Vás k vědomé pozornosti ke svému tělu, naučíme se sladit pohyb s dechem a uchovat si klidnou mysl.

Pomáhá harmonizovat reprodukční orgány vyrovnáním hormonálních hladin v těle, a to jak v období dospívání, kdy může zmírnit nepříjemně bolestivou menstruaci, tak v čase plodnosti, kdy pomáhá při potížích s početím a i při menopauze, kde harmonizuje rozkolísanou hormonální hladinu a zlepšuje průběh období klimakteria.

Lekce jsou vhodné pro každou ženu bez ohledu na věk a tělesnou kondici. Zkušenosti s hormonální jógou jsou výhodou. V lekci se používají různé dechové techniky, a to především bastrika. Všechny je vysvětluji, ale je úplně v pořádku, pokud je napoprvé vynecháte a užijete si samotné jógové cvičení :-)

 

UPOZORNĚNÍ | Přihlášením k lekci účastník potvrzuje, že si je vědom svého zdravotního stavu a bere na vědomí, že se lekce účastní na vlastní odpovědnost a riziko. Cvičení je určené pro osoby bez vážnějších zdravotních komplikací. Případná zdravotní omezení (nemoc, úraz, omezenou pohyblivost, těhotenství apod.) je účastník povinný konzultovat se svým ošetřujícím lékařem a dbát jeho doporučení.

 

 

Kontakt & info

Zuzana Kojan

jogazuza@seznam.cz

+420 774 371 799

Sledujte nás:

Fakturační údaje

Zuzana Kojan

Velká Dlážka 1232/16

75002 Přerov

IČ: 02840316

Fio banka:

2300798826/2010