Akce

GONG MASTER SOUND HEALING | datum konání 9.11.2024

Zveme vás v sobotu 9.11.2024 od 15:00 do 17:00 

Gong Master Sound Healing

Zvuk probouzí spící vědomosti v našich buňkách, v naší DNA. Reaktivuje části našeho já, které jsme dávno zapomněli nebo jsme je považovali za ztracené. Pomocí zvukových léčebných modalit se rekalibrujete a vracíte se do harmonických stavů bytí.

SOUND HEALING vás podpoří při obnově, přeladění na vaši vlastní přirozenou frekvenci, na váš vlastní základní tón duše.
Váš vlastní vnitřní léčitel se aktivuje, protože naše buňky reagují na Zvuk! A jako zvukový chirurg začíná váš systém a vrozená inteligence pracovat, zaměstnává se výběrem, kam zpětně připojit, změnit a transformovat staré a přežité struktury ve vašem těle a mysli.

V této dvouhodinové seanci léčení zvukem používáme jemné, uklidňující zvuky (jin) a silné, stimulující zvuky (jang), abychom dosáhli stavu vnitřní rovnováhy.

Ponořte se do hluboce relaxačního & transformačního světa intuitivních písní podle Vereny Magdalény s jejím andělským hlasem, křišťálovými zpívajícími mísami nejvyšší kvality, krásnými a mocnými gongy a dalšími magickými nástroji!

Několik z mnoha výhod zvukového léčení: 

  • Hluboká relaxace
  • Snížení příznaků, pokud trpíte: Deprese, úzkost, bolest, nespavost -
  • Aktivace bloudivého nervu &e parasympatického nervového systému. (např. regenerace buněk, hluboká relaxace). 
  • Energetické vyrovnání 
  • Přechod z disonance do rezonance

VERENA MAGDALENA

 

Soundhealing | Crystal Sounds Vienna

je zpěvačka a skladatelka, autentická hlasová průvodkyně, certifikovaná učitelka zvukové medicíny, gongová mistryně a terapeutka, která od doby, kdy následovala volání své duše, vedla více než 500 zvukových léčení, zvukových workshopů a gongových koupelí. Nabízí individuální soukromá sezení 1:1 a skupinové lekce, při nichž se zpěvní cesty a otevírání hlasu kombinují s křišťálovými tóny/alchymistickými křišťálovými zpívajícími mísami, mísami akasha, gongy grotta sonora, šamanskými bubny, harfou monochord, shrutiboxem, lasturou a mnoha dalšími. Je také maminkou dvou krásných dětí, v srdci je malou mořskou vílou a svůj život zasvětila naplnění svého nejvyššího potenciálu.

CHRISTIAN

Soundhealing | Crystal Sounds Vienna

je mistrem gongu, kanálem zvířecího ducha, černým pásem v bojových uměních a trenérem vděčnosti a všímavosti, jehož cesta vzpomínání začala po mimořádném a život měnícím setkání se zvukem. Nachází velkou radost ve využívání léčivých zvuků gongů Grotta Sonora (kliknutím se dozvíte o našich posvátných nástrojích) pro své klienty. Předtím zasvětil 20 let svého života bojovým uměním & jako mistr instruktor s černým pásem učí děti i dospělé, jak čelit svému stínu, veden svými zkušenostmi a mocnou jemností svého srdce. Je milujícím otcem dvou dětí, který svůj život zasvětil naplnění svého nejvyššího potenciálu.

 Více info: www.crystalsoundsvienna.com

 

 

Kontakt & info

Zuzana Kojan

jogazuza@seznam.cz

+420 774 371 799

Sledujte nás:

Fakturační údaje

Zuzana Kojan

Velká Dlážka 1232/16

75002 Přerov

IČ: 02840316

Fio banka:

2300798826/2010