Akce

ÚVOD DO MEDITACE s Kabirem Bharti | datum konání 20.10.2024

Zveme Vás v neděli 20.10.2024 od 10:00 do 12:00 na speciální workshop s Kabirem Bhartim

ÚVOD DO MEDITACE

Kabir Bharti - lektor jógy, meditace, zkušený učitel z indické Puny.

Nejen v Olomouci pořádá workshopy pro veřejnost, kde zájemce učí, jak můžou pomocí meditací, jógy a arteterapie ulevit od stresu, úzkostí a dalších obtíží moderní doby, jak se více radovat ze života. Říká, že všechny techniky by Vás měly přivést „domů“ k sobě samým.

Zabývá se Oshovými meditacemi a také Tibetskými a Vipassanskými meditačními technikami, které s radostí a nadšením sdílí s lidmi z celého světa. Vyučuje také jógu a je kvalifikovaným terapeutem, věnuje se práci s tělem, zejména pracuje s technikou biodynamické rebalanční terapie.

Jako učitel meditací pravidelně vede certifikované kurzy meditací pod hlavičkou OSHO international meditation resort nejvíce v České republice, Holandsku, Německu, Anglii a Itálii.

 


O čem workshop bude?

Na setkání se dozvíte, co je to meditace a různé přístupy k meditaci, její benefity. Vyzkoušíte si meditaci na sobě a bude zde také prostor pro dotazy a sdílení. Meditace je stav ticha, meditace je stav bez touhy, meditace je stav bez minulosti a bez budoucnosti, meditace je stav, kdy nic neděláte, jen si vážíte svého bytí.

 

Jedním ze skvělých způsobů meditace je Aktivní meditace, která představuje skvělou cestu, jak do běžného dne vnést trochu klidu. Zaměřuje se totiž na uvolnění akumulovaného stresu a negativních emocí. I o tom bude řeč :-)

Porozumějte sobě samým

Díky meditaci můžete transformovat svoji mysl, rozvíjet lepší pozornost a bystrost, a stát se klidnějšími a soustředěnějšími. Meditace vám může pomoci rozvíjet pozitivnější emoce a začít reagovat na situace ve vašem životě konstruktivnějšími způsoby.

 

Kontakt & info

Zuzana Kojan

jogazuza@seznam.cz

+420 774 371 799

Sledujte nás:

Fakturační údaje

Zuzana Kojan

Velká Dlážka 1232/16

75002 Přerov

IČ: 02840316

Fio banka:

2300798826/2010