Akce

Zdravá Lymfa - úvodní lekce | datum konání 13.9.2024

 

ZDRAVÁ LYMFA - úvodní lekce pro vitalitu a spokojenost žen

Srdečně vás zvu na úvodní lekci kurzu ZDRAVÁ LYMFA, v pátek 13. 9. 2024 v 17:30, ve studiu SANGHA v Přerově.

Úvodní lekce trvá 90minut. 

 

Můžete se těšit na informace a souvislosti,  které vám pomohou pochopit, proč u nás žen je klíčové věnovat pozornost péči o lymfatický systém

Zažijete praktickou ukázku cvičení na rozproudění lymfy.

Dozvíte se, proč vaše lymfa nemá ráda psychické napětí a stres a naučíte se základní uvolňovací techniku pro udržení své psychické pohody.

 

Úvodní lekce je rozdělena na 

  • teoretickou informativní část
  • praktickou ukázku cvičení
  • prožitkovou uvolňující část  

Na úvodní kurz bude od 20. 9. 2024 navazovat KURZ ZDRAVÁ LYMFA pro vitualitu a spokojenost žen, ve kterém se postupně naučíte:

  • sestavu cviků pro SPRÁVNÉ PROUDĚNÍ VAŠÍ LYMFY
  • varianty LYMFOmasáží k použití na doma
  • suché kartáčování - nejen pro hebkou kůži bez celulitidy
  • obličejová masáž - pro vyhlazení pleti a zpomalení tvoření vrásek
  • dechové cvičení pro správné proudění lymfy
  • stravování a tipy k podpoře fungování lymfy
  • uvolňovací cvičení pro psychickou pohodu

Úvodní lekce i navazující kurz bude probíhat v prostoru studia Sangha na náměstí T.G. Masaryka 14 v Přerově (2. patro, vstup z průchodu). 

 

Lektorka úvodní lekce a kurzu ZDRAVÁ LYMFA pro vitalitu a spokojenost žen:

Vendula Přikrylová 

 

Nějaký čas zpět byste ve mě našli nadšenou lektorku angličtiny a majitelku jazykové školy, zamilovanou až po uši do své profese. I přes velké zapálení a lásku k učení studentů přišel pád. Vyhoření. Termín čím dál častěji skloňovaný v dnešní rychlé a zahlcující době. 


Řešení mi přinesla kombinace živé přírodní buněčné stravy, změna myšlení prostřednnictvím energetické neuropsychologie PSYCH-K®, jejíž semináře jsem 5 let tlumočila, prošla výcvikem a stala se facilitátorkou.

Stále jsem však měla pocit, že mi chybí 100% kondice a můj život neproudí jako dřív. Hledání, jak se nakopnout, získat ještě více energie a radosti a znovu spokojeně plynout životem mě dovedlo k tématu LYMFY.

I když v západní společnosti je preventivní péče o lymfatický systém opomíjena, pochopila jsem, že na tom, jak naše lymfa v těle funguje stojí nejen náš aktuální zdravotní stav, funkce hormonů, míra únavy, se kterou se často potýkáme, ale také celková emoční a psychická rovnováha, a životní spokojenost. Lymfa si přitáhla mou pozornost v rámci filosofie Optimum Health Institute. Jde o institut v San Diegu v USA, který vrací do života lidi v terminálních fázích rakoviny a jiných onemocnění a učí své klienty uzdravit svůj život holisticky. Péče o  lymfatický systém je zde vnímána jako naprostý základ fyzického zdraví. Holisticky pak nahlíží i na ostatní oblasti života. Zda v nich plynule proudíme nebo stagnujeme.   

Tato poznání mě dovedla opět do učitelské profese. A tak dnes učím, vzdělávám a prakticky provádím zejména ženy 40+ nejen tématem lymfatického zdraví, ale jako akreditovaná Mindset®, Vitality a Wellbeing koučka je vedu k tomu, aby převzali kontrolu nad svým životem, včas investovali do svého těla a vědomě pracovali na dobrém pocitu ze sebe a svého života. Pro posílení fyzického zdraví a psychické odolnosti jim pomáhám integrovat biohacking návyky, které nejen podporují tok lymfy a tím nás detoxikují, omlazují, poskytují hormonální rovnováhu, ale celkově vedou k delšímu životu ve zdraví, optimismu a vitalitě. Prostřednictvím PSYCH-K® práce s hemisférami odbouráme stres, přenastavíme myšlení, učíme se, jak zpomalit, nespěchat a přeladit svou mysl na skutečnou radost a pocit naplnění.

Zvu také vás k omlazení, životu v plném zdraví, psychické pohodě a bez spěchu.

Těším se na společnou jízdu na lekcích ZDRAVÉ LYMFY.  Vendula

 

Kontakt & info

Zuzana Kojan

jogazuza@seznam.cz

+420 774 371 799

Sledujte nás:

Fakturační údaje

Zuzana Kojan

Velká Dlážka 1232/16

75002 Přerov

IČ: 02840316

Fio banka:

2300798826/2010