Akce

CHAKRADANCE - DUHOVE SETKÁNÍ | datum konání 7.6.2024

Milé ženy, srdečně vás zvu  na poslední setkání v rámci cyklu CHAKRADANCE - Propojení v tanci   " DUHOVÉ SETKÁNÍ" 

Je zaměřeno na štěstí a jednotu. Sedm hlavních čaker se označuje sedmi barvami duhy. Duha tak symbolizuje naději, mír, příslib, nové začátky, bohatství,umění.

 

Bájnou představitelkou duhy je řecká bohyně Iris. V přenádherných šatech, třpytících se v barvách duhy, sestupovala z nebeských sfér po duhovém mostě a přináší na Zemi dobré zprávy od nejmocnějších z bohů. Je průvodkyní boha Dia a jeho manželky, královny všech bohů Héry. Bohyně Héra řídí nebeský vůz tažený pávy s duhovými pery, na jejích cestách ji doprovází bohyně duhy Iris.

 

Jak daleko se nacházejí jevy jemnohmotného světa, skryté za našimi smysly jako je sluch, zrak, čich, hmat a chuť? To záleží na vnímání každého z nás, každý to máme jinak. Někdo si ani nevšimne, že v kapičkách rosy, které se jakoby z nenadání objeví na trávě s východem Slunce, září všechny barvy duhy. Někdo považuje duhu za pouhý spektrální úkaz. A někdo jiný zas s naprostou samozřejmostí chápe barevnou duhu na obloze jako SLUNEČNÍ AURU. Neviditelné a neslyšitelné doteky jemnohmotného světa jsou přesto všude kolem nás. Mezi tyto projevy pozemského ale i nadpozemského světa patří přírodní zákony. Už dávné civilizace věděli, že přírodní zákony jsou oním skrytým projevem Universálního principu ve světě hmotných forem.

Oslavme tedy vzácnou a nádhernou duhu  společným tancem a propojme se vzájemně a  sami se sebou.


Oblečte se do jakékoliv barvy - ať se cítíte krásně a pohodlně. Do barvy, kterou potřebujete podpořit nebo jen tak ji budete chtít mít na sobě..Šperky - naušnice, kytičky do vlasů, šátky..ozdobte sebe, své ženství.

Lekce je vhodná všechny ženy bez ohledu na taneční zkušenosti.

Pátek 7.6.2024 - 18.30 - 20.00 hod.

Těší se 
Světluška

Kontakt & info

Zuzana Kojan Viznarová

jogazuza@seznam.cz

+420 774 371 799

Sledujte nás:

Fakturační údaje

Zuzana Viznarová

Velká Dlážka 1232/16

75002 Přerov

IČ: 02840316

Fio banka:

2300798826/2010