Akce

PARTNERSKÁ JÓGA ~ VELIKONOČNÍ | datum konání 29.3.2024

PARTNERSKÁ JÓGA ~ VELIKONOČNÍ SPECIÁL!

Zveme vás na WORKSHOP v pátek 29. března 2024 od 17:00 do 20:00

   

Přijďte si zase SPOLU (a) S NÁMI zacvičit jógu v páru, tentokrát zaměřenou Velikonočně - jarně a vtipně :-))).

Připravili jsme pro vás další workshop PARTNERSKÉ JÓGY s thajskou masáží a prvky Acro jógy s malými i VELKÝMI výzvami, tak aby si každý přišel na své ;-) 

 

 

 

Protože většina z Vás již má určité základy, jednotlivé prvky propojíme do krátké flow sestavy, pro pokročilejší přibydou náročnější pozice, začátečníci se naučí progresy a základní přechody. Můžete se těšit na více masáží a zábavné partnerské hry :-)

 

♥ Připojte se k nám na workshop, který vás naučí, jak společně dýchat, plynout a balancovat na podložce, abyste mohli najít větší lehkost a rovnováhu ve vašem vztahu mimo podložku.

 

♥ Prohloubíte vzájemné porozumění, důvěru, citlivost a lásku.

 

♥ Naučíte se, jak přizpůsobit pozice různým typům postavy, úrovním flexibility a zkušenostem s jógou. 

 

   


Partnerská jóga rozšiřuje tradiční praxi jógy do oblasti vztahů. Na fyzické úrovni si vzájemně pomůžeme k intezivnějšímu protažení, posílíme své tělo, zapotíme se, podpoříme svou stabilitu, postavíme se společně výzvám a ochutnáme radost ze společných úspěchů. Vyzkoušíme si asistované pozice, zrcadlové pozice a společné hledání rovnováhy i posilování.

 

Prohloubíme svou blízkost a spojení prostřednictvím partnerských meditací a masáží.
 
Na další úrovni nám společná praxe umožňuje rozvíjet a prohlubovat vzájemnou důvěru, soucit, láskyplnost a porozumění. Učí nás komunikovat a vyjadřovat své pocity a potřeby. 
 
Je to pečující, hravá i poučná praxe přístupná každému s chutí zkusit něco nového


Můj partner jógu dříve necvičil a partnerskou jógu se mnou vyzkoušel pouze ze zvědavosti a tato společná praxe ho zaujala natolik, že jsme se krůček po krůčku propracovali až k tomu, že se mnou dnes nejen pravidelně cvičí, ale předává tuto krásnou praxi i dál. Společně se snažíme ukázat všem mužům a ženám, že nemusí být pružní jogíni, aby si mohli se svými drahými polovičkami zacvičit anebo dokonce i “zalétat”, skvěle se přitom bavit a vychutnat si tak zase trochu jinak kvalitní čas spolu.

 

Tento workshop je určen POUZE PRO PARTNERY a je vhodný pro všechny úrovně zkušeností s jógou.

 

Cena: 1500 Kč pro pár (přihlásit stačí jednoho z partnerů)

 

 Přihlášky: ZDE

Kontakt & info

Zuzana Kojan Viznarová

jogazuza@seznam.cz

+420 774 371 799

Sledujte nás:

Fakturační údaje

Zuzana Viznarová

Velká Dlážka 1232/16

75002 Přerov

IČ: 02840316

Fio banka:

2300798826/2010